Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een trendy look op de wanden met beton ciré

Als stukadoors zijn we gespecialiseerd in het gebruik van meerdere materialen om de muren en wanden af te werken. Deze afwerking dient niet alleen als bescherming maar ook ter decoratie. We kunnen de wand of muur er een stuk beter uit laten zien met een pleisterwerk naar wens. Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om uw wanden af te werken, vandaag gaan we kijken naar de beton ciré optie.

Een stoere uitstraling

Steeds meer moderne huizen kiezen voor een stoere robuuste uitstraling. In een modern interieur wordt er daarom ook steeds vaker voor gekozen om beton ciré op de wanden toe te passen. Het pleisteren met dit materiaal zorgt voor een stoere uitstraling en heeft tot gevolg dat er een naadloze en slijtvaste laag op de muur wordt gebracht als afwerking. En het ziet er natuurlijk prachtig uit, de natuurlijke robuuste betonlook!

Praktische voordelen van beton ciré

De stoere uitstraling is echter niet het enige voordeel van beton ciré. Er kleven ook een aantal praktische voordelen aan dit product. Het materiaal is waterdicht en stoot vuil en stof af. Het schoonmaken is daardoor zeer eenvoudig. Dit maakt het materiaal ook hygiënisch en eenvoudig af te nemen. 

Specialist in beton ciré

Ziet u het wel zitten om de wanden af te werken met dit pleisterwerk? Kies er dan voor om een specialist in te schakelen, het is namelijk geen gemakkelijke klus. Er is wel een winkel online waar u het materiaal zelf kan inkopen. Neem een kijkje op Epoxywinkel.nl om de materialen te bestellen of schakel een specialist in om het voor u uit te voeren.

Facebook
Twitter
Pinterest